Blog

Lekce

15.05.2014 01:44

Jak se dostat k Domině  na lekci a co tam očekávat..

Je to v podstatě jednoduché.
Stačí si sám v sobě ujasnit, co jsi a co chceš. A taky tyto představy v rozumné formě dát najevo, tak aby Domina mohla s Tebou pracovat.
 
BDSM a placené služby zvlášť, jsou pro většinu jen nějaký ventil a jen málokdo je opravdu submisivně, masochisticky a až otrocky založen.
Poznat tyto rozdíly u  klientely, je mnohdy i pro zkušenou dámu problém, protože, spousta ze zájemců, jen bravůrně opisuje a studuje názvy praktik , takže teorie je mnohdy zavádějící.
Ono totiž vynechat ten nejdůležitější element - člověka a jeho náladu je alfa a omega celého BDSM.
Pokud má někdo jen jednu jedinou představu o tom, že je to jen bití , nadávání a vykání, pak je to tvor plochý a zakrnělý. S takovým se potom bohužel dá naladit tak, aby to pro obě strany bylo příjemné vybočení z "klasiky".
Většinou za to ani nemůže, z médií je totiž člověk masírován na jedné straně nebezpečím plynoucím z praktikováním BDSM a zároveň modní vlnou.
Kdo nebyl v SM salonu není in.
Ale to je přece nesmysl, pokud Vám to nic neříká, je zbytečné to zkoušet, jen proto , aby jste se mohli v kruhu přátel nechat obdivovat.
 
Co čekat o dominy? 
Od každé něco jiného, ale to záleží především na Vás jak bude empatická a jak Vy dokážete prezentovat svou představu.
A když píšu představu nemyslím, výčet praktik!
Stokrát omýlaný scénář , že ho musíte mít při vstupu, achjo.
Ano lekce je spíše hra, ale ruku na srdce, co z toho, že dopředu víte co bude?
Kde máte to vzrůšo z toho co příjde? Nikde, pak z lekce odcházíte zklamáni, že tam ty momenty nepřišly a proč? Přece jste dali ten zatracený scénář!
Bdsm je sice pro někoho jen hra , ale pro někoho normální součást života, 
a tato hra je plná zvratů, vzrušení, překvapení , pokory a důvěry a to vše se musí skloubit.
Na chatech se snažíte bombardovat otázkami stále dokola, co a jak bude, sice chápu, že se chcete ujistit, že jste opět nenarazili na bývalou prostitutku , které někdo řek, že je sexy a s bičem v ruce bude nejlepší domina na okrese (omlouvám se klasickým prostitukám, protože i mezi nima jsem poznala luxusní dominy s fantazií), ale to je většinou krátkozraké, protože se snažíte jen uměle stlačit ceny dolů, včetně potlačení vlastních obav z toho, že "poctivá" domina se sebou nenechá jen tak manipulovat, aby Vám vyhověla.
Klientela , která opravdu ví co chce, co ho vzrušuje ,ví, co znamená lekce BDSM a to už od chvíle, kdy zvedne telefon a objedná se.
Věřte i kleinet bude hýčkán, pokud se umí chovat seriozně a slušně.
Pokud se domina chová taky tak je to fajn, pokud se Vy chováte jako hulváti, nečekejte, že se domina pro Vás přetrhne a bude pokorně poslouchat Vaše dementní představy v telefonu.
Nebude.
K domině se s takovým ani nedostanete.
Bič a korzet dominu nedělá.
Jestli je to ta pravá pro Vás, na to musíte přijít sami, po pár větách na chatu na to nikdy nepříjdete. Ne každý s sedne s každým a ani nejlepší výbava  nebo postava není záruka, že jste našli tu pravou.
Hodně štěstí subíci

BDSM

24.01.2012 11:15

 

Význam zkratky BDSM

BDSM

je zkratka slov anglického orginálu 

  • B&D – bondage a disciplina (bondage – svazování,omezování,poddajnost a dále pak svazování a výchova),
  • D&S – dominance a submisivita,
  • S&M – sadismus a masochismus.

 

Sadismus/Masochismus

Nejznámější pojmem a nejčastěji využíván je sadismus/masochismus -S/M,

Sadismus- je to o chování jedince, kterého vzrušuje ponižování druhých spojeným s vyvoláváním bolesti.

Masochismus- chování jedince , kterého uspokojuje vyvolávání fyzické bolesti  během sexuálního aktu.

 

V okamžiku sexuálního vzrušení je tělo zaplaveno adrenalinem a endorfinem, které způsobují, že tělo vnímá vnější podněty jinak než za normální situace. Často potřebuje k vybuzení stejné reakce silnější podněty než obvykle. Proto i „normální“ milenci při sexu často nevnímají například kousance a škrábání.

 

 

Dominance a submisivita

Pro některé lidi jsou vzrušující nejenom fyzické podněty, ale též sama idea nadřazenosti (dominance) nebo podřízenosti (submisivita). Tato idea dominance a submisivity je u mnohých párů nebo skupin součástí denního života, nevymezuje se pouze do oblasti sexuálních aktivit.

Obvyklou součástí D/S her jsou symboly nadřazenosti a podřízenosti (bičík, obojek), často nošené zejména submisivem trvale (byť v decentní formě – stále nošený šperk symbolizuje obojek a podobně).

Častou součástí D/S je hraní rolí

 

Bondage s disciplína

 

Bondage (bondáže) -svazování, omezuje jedince v pohybu, převážně se používají jednoduché prostředky jako pouta, řetězy,folie a  provazy.

Bondáže prováděny provazy -jsou v podstatě už uměním, a chce to velkou zručnost, znalost těla a materiálu. Ale i trpělivosti.

Disciplína- výchova, vyžadování poslušnosti různými prostředky vk ovládání jedince, jeden z nejúčinnějších prostředků je velice známá rákoska.